ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Представете се | Introduce yourself

Представяне на hristo_t

<< < (6/9) > >>

NoHaB:
Здравей. Добре дошъл и от нас!!!!!!!

:drinks: :drinks: :drinks:

hristo_t:
Здравейте отново колеги.
Благодарение на Жоро Георгиев и Nikibmw и аз започнах и направих нещо като макет. Естествено това са първите ми миниатурни стъпки но както казваше Жоро Мамалев във филма "Оркестър без име" - важно веднъж  да започнеш.
Предвидил съм трева, 3-4 вагона -пътнически,сгради и дървета. Но това ще стане по нататък.

nilfe:
Здрасти отново. За да качиш снимки във форума е необходимо първо да ги качиш на сървър за споделяне. Това вече си го направил, затова следващата стъпка е като откриваш нова тема или отговаряш на някого да потърсиш на вторият ред икони втората от ляво на дясно "вмъкни изображение". Щракаш върху нея и пействаш линка за достъп до снимката. В твоя случай линковете в Снимка БГ се намират в дясната страна на екрана. Съветвам те да избираш среден размер на снимката, макар, че форумът си ги оразмерява сам, но преди това всяка една снимка се сваля при зареждане на страницата. Това много дразни при наличието на слаба машина със слаб интернет, защото по-големият размер е повече Мб. Успех.

Nikibmw:

--- Цитат на: hristo_t link=topic=2348.msg39341#msg39341 date=1270997363 ---Здравейте отново колеги.
Благодарение на Жоро Георгиев и Nikibmw и аз започнах и направих нещо като макет. Естествено това са първите ми миниатурни стъпки но както казваше Жоро Мамалев във филма "Оркестър без име" - важно веднъж  да започнеш.
Предвидил съм трева, 3-4 вагона -пътнически,сгради и дървета. Но това ще стане по нататък.

http://7909240780.snimka.bg/hobby/kolekciya.486640.18192858.

Надявам се линка да работи.Бих искал да се науча да качвам снимки като вас директно във поста, за мое съжаление не открих тема или обяснение как трябва да стане.

--- Край на цитат ---
    нещо е самотен  седмака , някои вагон бива да прикачиш

hristo_t:
Е да за сега е соло.Ако се откажеш от двата вагона на колегата от Ловеч може да ги взема нищо че не са на Пико.Друг колега също продава вагон който ми хареса,но за момента с предимство са колегите от София.Ще изчакам и ако реши да ми го прати ще се радвам

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия