ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Представете се | Introduce yourself

Представяне на hristo_t

<< < (8/9) > >>

mgirginov:
Само така, пич :good: :drinks:

hristo_t:
Здравейте колеги. Днес се навърши една година откакто открих форума и се върнах в хобито. Спомням си че докато четях обявите в раздел "Продава - Купува" в форума за автомобилни модели, попаднах на обява в която се търсеха релси и влакчета в ТТ. И посоченият линк ме доведе до нашият форум. Казвам наш защото той се превърна в мой най често посещавам форум. Тук се запознах се с много съидейници ,прекарах приятни мигове  и научих много, наистина много за това чудесно хоби. До преди година нямах и една релса, а сега имам 6 локомотива около 20 вагона, 2 трансформатора FZ1  и този малкият от стратсетовете който  за съжаление  ми се развали нещо. А и 3-4 сгради. Вярно че целият ми подвижен състав е на Пико и Лима. Бях чел някъде че колекция на Пико не е колекция- но аз си я харесвам . През почивните дни ще я наснимам цялата и ще я покажа . Моделите са масови и са ви до болка познати, но за момента те са атракцията на приятелите ми. И както се казва сега от гости не мога да се отърва.
Тук е момента да благодаря на всички колеги които търгуваха с мен - за тяхната честност ,прецизност и за това че ми помогнаха да сбъдна част от детските ми мечти.
Благодаря момчета и да сме живи и здрави!!!! :hi:

toniemi:
Човече,страхотен си!Не е важно какво имаш,а дали му се кефиш :drinks: :drinks: :drinks:
Успех!И честита годишнина :drinks: :drinks: :drinks:

mgirginov:
Браво пич !!!
Форумът отдавна имаше нужда от толкова истинско определение на хобито !!!
Желая ти чудесни преживявания с общата ни страст !
И бъди щастлив и за всичко останало !
 :drinks:

plto4ka71:
Поздравления и от мен. За разлика от теб, аз нямах късмет с новозакупени модели от "НАШ КОЛЕГА". Естествено втора ръка, стори ми се изгодно, но и трите локомотива имаха проблем с движението. За съжаление вече си промених мисленето, благодарение на този човек и няма да посмея да купя друго, освен вагони.
Добре си дошъл и успех в начинанието.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия