Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Полезни линкове на магазини и сайтове | Useful links to stores and sites

Разни online - местенца

<< < (22/55) > >>

eurostar:
А относно митото в Софийската митница - какъв е процентът?

Gervasii:

--- Цитат на: BoRoco link=topic=235.msg32544#msg32544 date=1260548395 ---Токущо говорих с Бруно, имейлвах му списъка с вашата поръчка и той обеща да отговори днес. Още не беше чел имейла от вас, но каза, че не приема Пейпал, този въпрос може да се уреди по следния начин: аз имам Пейпал, ако искате ми платете на мен и аз ще платя с кредитна карта. Мишо ме познава и сме имали парични взаимоотношения, така че няма да има излъгани.
По отношение на транспорта всичко зависи от тежестта на пакета, може да се изчисли на сайта:
http://ircalc.usps.gov/

--- Край на цитат ---
ееееееееее ти си безценен!!!!!!!!!! добре е да имаш хобист отвъд океана. аз взимах преди време от едун сайт от Ванкувър, изключително коректни обаче изпращат с ТNТ и директно на митницата на летище София. ако на столична митница можеш да се оправиш на летище София няма как. с две думи Жорж 20% ДДС върху стойността и шипинга + такса за митнически агент на летището.

eurostar:
Значи трябва да се комбинираме за пратки до 150 евро. Тогава се плащат само 4 лева митническа такса в митницата на Веслец.

Adrian:

добре де , митниците как разбират колко е стойността на пратката ?  Ако подателят я указва - ще напише ниска стойност , все пак детски играчки са ...

eurostar:
Не всеки подател се съгласява да не слага фактура или да го праща като лична пратка без името на магазина. А още по-малко са съгласните да преправят фактури. Така се скарах с един много хубав магазин и не искат повече да ми пращат неща.

Обикновено, когато пратката е от страна извън ЕС, на митницата ги отварят и ги преглеждат за съдържание и фактури.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия