Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Полезни линкове на магазини и сайтове | Useful links to stores and sites
Разни online - местенца
fyut:
:im_so_happy: Аре де!
Adrian:
Мише , идеята за поръчка оттам идва от Eurostar ,който покани всеки желаещ да участва с цел намаляване на пътните.
Boroco has PayPal и предложи към него да пратим парите ,
нароиха се желаещи и напрвихме проверка за наличности - очевидно доста неща няма в наличност.
Eurostar фиксира времето за поръчка през януари , мен напълно ме устроива .
Ако искаш да се заемеш ти ? - но повтарям - след средата на януари.
окончателно аз ще участвам с :
Lima HL8000
Lima HL8003
LS MODELS 49017
и пак да кажа ако няма повече бройки от Лимите - нека Грегари да ги вземе - мисля ,че и той е заявил същите.
fyut:
"Ако Jouef HJ4039 е без задвижване, остава само порталният кран." :yes: :yes: :yes: Включвам се. Това са ми условията. И най -вече да знам дали въобще правим нещо.
LIMA HL8000 Container crane / 2 x 20 ft container. Това е моята поръчка.
gregary:
--- Цитат на: gregary link=topic=235.msg32521#msg32521 date=1260524366 ---1.LIMA HL8000 Container crane / 2 x 20 ft container
(HO scale)
2.LIMA HL8003 Automobile loading station(НО scale) :good:
За мен
--- Край на цитат ---
Tова е моята поръчка-направена на 11.12.-11:39:26h,демек печели Адри-ако той се откаже съм аз като втори,ако аз се откажа е третия и т.н..Така мисля че е най-чесно и точно.
--- Цитат на: Adrian link=topic=235.msg32826#msg32826 date=1261032290 ---
и пак да кажа ако няма повече бройки от Лимите - нека Грегари да ги вземе - мисля ,че и той е заявил същите.
--- Край на цитат ---
:good:
fyut:
:bb: :bb: Т. е. аз. :clapping: :clapping: :clapping:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия