Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Полезни линкове на магазини и сайтове | Useful links to stores and sites

Разни online - местенца

<< < (27/55) > >>

fyut:

--- Цитат на: BoRoco link=topic=235.msg33716#msg33716 date=1262707866 ---
--- Цитат на: fyut link=topic=235.msg33694#msg33694 date=1262676316 --- :yes: Аз също се отказвам. Има и други канали за доставки. Успех на останалите! За това време през което чаках отговор, даже от Конрад щяха да са ми изпълнили поръчката.

--- Край на цитат ---
Отговор има още на 16 декември човека писа какво има и какво няма.

--- Край на цитат ---

:scratch_ones_head: :scratch_ones_head: Що ли не съм го видял? Иначе нямаше да задавам въпроса. :yes: Освен това вече си купих портален кран и нема повече кинти! :yes: Върнах се назад и го видях. Обаче никъде няма отговор за Joef, с или без задвижване е. Както и да е.  :yes: Парите за момента свършиха, така че по натам. Поздрави!  ;D

ankar:
Здравейте,днес съвсем случайно попаднах на статия, в която пишеше, че от нова година пратки извън ЕС се облагат с ДДС ако са над 15 евро.Пиша за да го имате предвид .:yes:
Поздрави !

IKAR:
Стига с тея газетаджийски истории. Има държавен вестник, където всякакви такива промени се обявяват. Освен това и сайт на НАП. На нито едно от двете места няма обявено такова нещо. Стана дума за въпросната статия, но не знам кой и не знам поради какви причини изтри темата. Вероятно е написана от някоя журналистка, назначена сигурно заради бюста си. Аз съвсем скоро, след Нова година получих книжка от САЩ на цена от 30 долара с доставката. А ако си я бях купил от ето тия обирджии www.bookstore.bg, щях да думна 106 лева! И забележете, пратката цъфна в за 10 дни и то в кварталната ми поща, а не в мизерията зад Централна автогара. За сравнение пратките от Германия се чакат поне месец, най-често 5 седмици.

mgirginov:
Няма нужда да се импровизира информацията. Има ДВ с измененията в ЗДДС. Пратките след 01.01.2010/касаещи покупки след тази дата/ от държави извън ЕС се облагат диференцирано/в зависимост от стойността им и вида на сделката/ с мито и/или ДДС. За необлагаеми пратки, над определена стойност обаче, се попълва само митническа декларация/която се ЗАПЛАЩА!!!???!!!/. Единствената добра новина е, че автомобилите, закупени и внесени от САЩ, са вече освободени от акциз, но не и от мито и ДДС.

Gervasii:

--- Цитат на: mgirginov link=topic=235.msg33781#msg33781 date=1262868266 ---Няма нужда да се импровизира информацията. Има ДВ с измененията в ЗДДС. Пратките след 01.01.2010/касаещи покупки след тази дата/ от държави извън ЕС се облагат диференцирано/в зависимост от стойността им и вида на сделката/ с мито и/или ДДС. За необлагаеми пратки, над определена стойност обаче, се попълва само митническа декларация/която се ЗАПЛАЩА!!!???!!!/. Единствената добра новина е, че автомобилите, закупени и внесени от САЩ, са вече освободени от акциз, но не и от мито и ДДС.

--- Край на цитат ---
сменяме хобито - автомобили

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия