Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Полезни линкове на магазини и сайтове | Useful links to stores and sites

Разни online - местенца

<< < (29/55) > >>

Adrian:

XRISTO:
Брейй! Сериозен влак се композира!Само един 1-st klass му трябва.Честито, Адри, да си го караш със здраве!  :good:

TheJackal:
Ехе, БДЖ! Остава да вземеш електровоза и окомплекрования влак е готов! Да си го караш с кеф! :good:

Adrian:

абе това е 4-ят и посл.влак БДЖ - има си и елктровоз и 1 кл ;)

Темата е за Щатските магазини - аз съм доволен !
Дори нощес сънувах ,че съм на гости на Борето и той ми предлага да посетим неговия клуб , но аз твърдо отказвам и го моля да ме заведе на брега на океана . Отиваме там разбира се и ми прави впечатление , че никой не се къпе  ; засилвам се  и тичам , тичааааам , мно'о як бряг - докато стигна до морето направо се изтощих !! И все пак скочих...як сън !

BoRoco:

--- Цитат ---Дори нощес сънувах ,че съм на гости на Борето и той ми предлага да посетим неговия клуб , но аз твърдо отказвам и го моля да ме заведе на брега на океана . Отиваме там разбира се и ми прави впечатление , че никой не се къпе  ; засилвам се  и тичам , тичааааам , мно'о як бряг - докато стигна до морето направо се изтощих !! И все пак скочих...як сън ! 

--- Край на цитат ---
Срещу 1000 долара (цената на един билет) можеш да превърнеш твоя сън в реалност

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия