Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Полезни линкове на магазини и сайтове | Useful links to stores and sites

Разни online - местенца

<< < (38/55) > >>

XRISTO:
Тук има нещо гнило, кой ще продава на цена под лев, че и под 10 стотинки идва моторчето даже....  :no:
Да не се окажат кутийки от моторчета.  ;D

BaHkaTa:
Човека си пише че разчиства склада и иска да се отърве от тях, отделно си ги получаваш на ръка там, така че няма как да те преметне. Око ще види ръка ще пипне на място. Аз бих ги купил ама някой да иде да ги докара :lol: щото транспортните разходи на тези няколко палети от Швейцария до България нема да мога да ги платя :nono: Като знам че от Германия едно моторче ми идва на 6-7 евро доставка представям си 35,400 :suicide: отделно тука родните митничари кой знае какво ще измислят за подобен внос  :rtfm:

А инак е ибея изпадат и такива мега оферти  :)

BDZ:
Този български ювелирен уникат не са ли го пускали в "продава" тука? :locomotive:

BaHkaTa:
 :blink: цената му се е вдигнала осезаемо. Това зашеметяващо произведение на изкуството беше 180$ преди година и половина. Някой хора просто не ги слуша главата :fool: ама какво да се прави  :pardon:

JesusBlack14:
Един дооста интересен сайт който знам:
ben-model.cz
Цените за мен са изненадващо ниски и почти винаги има масови намаления в раздел Roco - Fleischmann
Слагаш си го на английски, слагаш да ти показва цените в евро а не чешки крони , цъкаш в отдел  влакове - НО -  action  и си готов :nyam:
Поздрави  :)

--- Цитат ---www.bahnen-wuppertal.de
--- Край на цитат ---

Ох..., гледайки този сайт си спомних добрите 24 часа с моя BR 78  на Fleischmann  :(
E, отиде си за добро - Roco  BR 10 001  :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия