Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Полезни линкове на магазини и сайтове | Useful links to stores and sites

Разни online - местенца

<< < (51/55) > >>

Adrian:
новите софийски трамвай втора ръка

София 70:
http://www.besserepreise.com/
Малко по-бюджетен търговец от липето - доста от цените са с по-надолу. Проблемът е , че не всичко е на склад и някои неща се чакат седмица.

pach:
Ми да, разбира се че ще са по-бавни!
 Той самият ги поръчва от фирмите от с списъка и докато дойдат...
Това е все едно да пазаруваш от нашенския store.bg влакчета! ;D
Само дето нашия е с надути цени обаче, спрямо магазините
 които са регистрирани като негови контрагенти.

bazitov:

--- Цитат на: София 70 link=topic=235.msg106719#msg106719 date=1486541715 ---http://www.besserepreise.com/
Малко по-бюджетен търговец от липето - доста от цените са с по-надолу. Проблемът е , че не всичко е на склад и някои неща се чакат седмица.

--- Край на цитат ---

Благодаря, а иначе изглежда коректни - пише си колко дни би се чакало евентуално, но трябва да се пробва дали отговаря на реалността.
Само доставката е двойна на тази в Lippe или се бъркам?
Lippe, които след като си обновиха платформата да показва export price и ме "залъгват" с цени без ДДС въпреки, че съм в EU (все още), бях решил да ги подмина за една поръчка, но не успях да намеря нещата, които исках да взема в N и H0e от едно място без да излезне +20-30 eur..

София 70:
Липето вече таксуват по 1 евро за доставка.
Весерпрайс нямат опция над 200 евро , примерно да имат безплатна доставка , но ако сметката ти е 300 евро б Бесерпрайс а в Липето ти е 340, но 5 евро за доставка няма да се усетят толкова . Друг е въпроса, че Липе праща и до България за 1 Евро . При Бесерпрайс трябва да се ползва някоя от фирмите, доставящи от Германия до България . И понеже стана дума за тези фирми - Препоръчвам Габиели . Аз не съм редовен клиент там , но братовчед ми пазарува доста и има почти всеки курс пратки за вземане. Пратките не се губят , за разлика от Габко , коректни са , цените са им по-ниски. Габиели - 1 килограм от Германия - 3 лева .Габко - 1 килограм от Германия - 3.40 + 1 лев , който ти вземат на место , защото си заявил получаване в склад Иван Вазов. Габиели - широко помещение, задължително издаване на касова бележка . Габко - тесен гараж, страх от издаване на касови бележки.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия