Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Полезни линкове на магазини и сайтове | Useful links to stores and sites

Разни online - местенца

<< < (10/55) > >>

Сaprycorn:

--- Цитат на: Smile link=topic=235.msg16396#msg16396 date=1231086649 ---Сигурно и лодката е "Шкодилак", визуално отпред е доста различна. ;)

--- Край на цитат ---
Само фаровете и плуговете са различни (както и плуговете на БДЖ са съвсем различни от немските например) :)

TheJackal:
Ако се съди по окраската на лодката и това което съм гледал на "TILLIG" Art.-Nr. 02273 Dampflokomotive BR 52Epoche III der ÖBB, май е австриска. Но нека специалистите да кажат, предполагам и на фотоса трябва да има някаква информация. ;)

Coltrane:
Доколкото мога да "видя" :o табелата на тендера и окраската, лодката трябва да е на чешката жп администрация. Липсва прожекторът от димната камера и има монтирана странна "аеродинамична" или предпазна престилка отдолу под същата.

Coltrane:
Австрийските парни локомотиви от трета епоха са почти винаги изцяло в черно с някои изключения касаещи само колосите (червени ). На снимката имаме буферна греда в червено, бели бандажи и правоъгълна табела на тендера.  Не съм спец, но този ми прилича на чешки. ???

CaLLlo:

Ми дал съм ви линк и там ги пише тия неща, гадания чак не са нужни.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия