Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Полезни линкове на магазини и сайтове | Useful links to stores and sites
Разни online - местенца
Adrian:
точно в момента е идеално да се пазари от американците - онзи ден платих 4 БДЖ вагона на Тилиг , които са на цена USD 50 пo 1,30 лв курс , с безплатна доставка , на всичкото отгоре идват тук за 8 дена ;)
toniemi:
--- Цитат на: Жоро link=topic=235.msg31952#msg31952 date=1259566862 ---
--- Цитат на: toniemi link=topic=235.msg31937#msg31937 date=1259527886 ---...излиза към 460лв....
--- Край на цитат ---
Тони, ти тия 349$ по какъв курс ги сметна, та и аз да си поръчам нещо :sarcastic:
--- Край на цитат ---
1,31лв.
toniemi:
--- Цитат на: BoRoco link=topic=235.msg31939#msg31939 date=1259547599 ---
--- Цитат ---Някой пазарувал ли е от първия адрес,колко е транспорта?
--- Край на цитат ---
Това са едни руснаци, а магазина е в Ню Джърси. Аз съм пазарувал от тях и не съм имал проблеми, за транспорта трябва да им пишеш,
ако е от щат до щат е около 25 долара.
Нали забеляза, че ще го имат около юни 2010, при сегашното състояние на Марклин може да почакаш и малко повече.
Ако нещо повече те интересува пиши, аз мога да им се обадя и да ги питам
--- Край на цитат ---
Мерси!
pach:
Това за мен е най-големият магазин , на английски, американски и европейски модели в НО и N, както за вагони и локомотиви , така и за автомобили, камиони , автобуси, пожарни и спезциални, също сгради , фигури на хора и животни, ландшафт и още мноооооого ...абе всичко каквото се сетите.От европейските фирми май само рико и лилипут са застъпени (тия ги видях със сигерност) . Таблицата е с описани, цена и снимки на всички продукти.Нооооо, има едно голрямо НО.
Трябва да бъдете търпеливи (особено ако ви е бевна връзката или машината) защото наистина базата е огромна- на мен ми се зарежда цели 15,30 минути!!!!!! :swoon: :swoon: :swoon:
Жалко че няма в ТТ (ама ако видите свиркайте).
Хмммм, колкото до цените ....ами вижте си сами :pardon:
http://www.hattons.co.uk/list/results.asp?searchfield=ge
XRISTO:
А-а-а-а, аз се оправих за 3-4 минутки! БТК forever! :fan: Много американизми има, но към края на каталога намерих и доста интересни лилипутски нещица. :good: Впечатляващи са и обръщателите, па макар и по 350 кинта(грубо).Този, дето се движи встрани не го бях виждал в производство от никоя друга фирма. :good:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия