Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone
Групова поръчка на БДЖ локомотиви серия 46
KRAKOMOBILA:
В действителност на прототипния модел са мънички - мисля, че трябва да са по-големи отворите и не е заради белия цвят.
mitko359:
Според мен някои експерт :search: (един) да направи анализ какво да се промени от прототипа и да го поръчваме защото като гледам всеки си има свое мнение но всичко локове ще са еднакви щем или нещем.Да ги поръчваме по-бързо че през лятото тоя е на море оня на планина... да стават по-бързо че и аз на 15 юни ще отлетя за цяло лято нанякъде но не и в София ! :good:
Vlado:
Мите, живей спокойно и имай търпение! Не става така лесно това - водят се преговори, обсъжда се цената, доставчика, условията. За да са всички доволни трябва да се пипа внимателно, като по възможност се избегнат посредниците. Пък и доколкото разбрах моделът ще бъде готов юни месец. Щем-не щем трябва да чакаме, а до тогава разговори, разговори, разговори... :good:
refil:
Щом е за юни-пиши и за мен една бройка :blush2:
KRAKOMOBILA:
Аз на 25-ти следващият месец ще потвърдя (ако не е късно) - но може би ще участвам с един брой.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия