Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone

Групова поръчка на БДЖ локомотиви серия 46

<< < (37/104) > >>

ivo:
:) Една много добра новина.
Въобще вече не подлежи на съмнение кога и как ще се прави Българския локомотив 46-та серия.
Той вече е в процес на изработка от фирма A.C.M.E. Днес получих писмо, в което ни питат евентуално колко бройки бихме взели от немоторизираните локомотиви.
Много скоро ще имат и яснота относно цената на незадвижените моделчета.
Нека всеки, който би желал незадвижен модел, да пише във форума, за да може да предвидим и някакви бройки.
В писмата и разговорите, проведени от мен с фирма A.C.M.E., за първи път виждам страхотно отношение и наистина желание за работа, за да има БЪЛГАРСКИ МОДЕЛ НА ЛОКОМОТИВ.
Желанието, това да не е последния БГ проект, който правим с тях, е взаимно.
Радвам се, че при реализирането на проекта, най-голям принос имаме и всички ние - приятели и любители от този форум. За това, че сме едно цяло и сплотено общество, с което фирми като А.C.M.E. вече могат да разговарят.

Vlado:
Сега остава да разберем и цената за задвижен и незадвижен модел и да започваме да събираме стотинките...  :angel:

pach:

--- Цитат на: ivo link=topic=2371.msg41552#msg41552 date=1274358812 ---... за да има БЪЛГАРСКИ МОДЕЛ НА ЛОКОМОТИВ.

--- Край на цитат ---

:yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:

--- Цитат на: ivo link=topic=2371.msg41552#msg41552 date=1274358812 ---...
За това, че сме едно цяло и сплотено общество, с което фирми като А.C.M.E. вече могат да разговарят.

--- Край на цитат ---

:hi: :hi: :hi: :dance1: :dance1: :dance1: :hi: :hi: :hi:
 :party: :party: :party:

pavel75:

--- Цитат на: Vlado link=topic=2371.msg41559#msg41559 date=1274363230 ---Сега остава да разберем и цената за задвижен и незадвижен модел и да започваме да събираме стотинките...  :angel:

--- Край на цитат ---

Аз вече си купих прасе-касичка.

pach:
Аз пък вече гоня прасето по двора!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
 :pleasantry:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия