Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone
Групова поръчка на БДЖ локомотиви серия 46
misho_tabakoff:
И мен ме бройте с един моторизиран.
Лъчо доста зор видя да ме убеди, но най-накрая успя. После жената най-много да ми го удря в главата ....
EMPEROR:
Тоя Лъчо, който и да е той, много трябва да те мрази, така долно да се опитва да те скара с жена ти! :angry: :lol: :haha:
Vlado:
Мишо, звънкаш или пишеш по имейл на Иво. Разбирате се как ще платиш. Плащаш. Доволно протриваш ръце и чакаш края на юли, за да си получиш лока.
misho_tabakoff:
--- Цитат на: EMPEROR link=topic=2371.msg42534#msg42534 date=1276244212 ---Тоя Лъчо, който и да е той, много трябва да те мрази, така долно да се опитва да те скара с жена ти! :angry: :lol: :haha:
--- Край на цитат ---
Баце, после ти ще обясняваш на жената къде са отишли парите за 3-4 чифта бебешки и детски обувки, 2-3 комплекта дрешки за лятото, няколко пакета памперси и няколко кутии храна .....
hristo:
Забелязах, че "Пари ще се събират до изчерпване на локомотивите."
Тъй като аз финансово се надявам чак към 10.07.2010г. да мога да заделя парите, дали има вероятност да се изчерпят бройките дотогава. Тоест знае ли се количеството на локовете дали е завидно или е доста ограничено като бройка?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия