Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone

Групова поръчка на БДЖ локомотиви серия 46

<< < (57/104) > >>

Vlado:
Според мен, като изключим тези фарчета, на които мястото очевидно не е там и не трябва да ги има, всичко останало е супер. В крайна сметка моделът ще е на нов локомотив, пък който иска после да си го състарява.  :)

n_sirakov:

--- Цитат на: gts.best link=topic=2371.msg44900#msg44900 date=1280861712 ---С интерес следих темата.
Мисля че сте поръчали без фарчета .

Има някаква грешка или недоглеждане от производителя?.

Жалко.
Интересно двете муцуни са различни. На едната има, на другата няма.

http://media.snimka.bg/6470/019194640-big.jpg

--- Край на цитат ---
аве дане едното да е предницата на локомотива другото задницата и за това на едната снимка да ги има а на другата не? :unsure:

KRAKOMOBILA:
Няма такова понятие като предница и задница. Локомотива трябва да е еднакъв от двете страни. А за решетките горе - някой има ли цветна снимка на чисто нов локомотив за да потвърди, че са били снежно бяли - защото мен ме съмнява.

zazo:
Търсих много усилено такава снимка, но ядец. Има снимки на които се вижда, че "гредичките" разделящи решетките са бели, но самите решетки разбира се са мръсни и са загубули първоначалния си цвят, какъвто и да е бил. Това обаче ми се струва незначителен проблем. Единственото неприятно са фарчетата долу, но честно казано ще го преглътна без много драми.

KRAKOMOBILA:
Аз бих преглътнал и двете. Но определено решетките бият на очи. :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия