Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone
Групова поръчка на БДЖ локомотиви серия 46
KRAKOMOBILA:
Е да ама като дадеш 295 лв надали ще ти се иска да мацаш решетки. Мисля, че това производителя може да го поправи, тъй като не променя матрицата, а само боядисването.
И не е ли точно за това прототипа ? Да кажеме какви са му забележките и да бъдат поправени на серииния модел.
TANO:
За мен това е част от удоволствието като си взема нещо ново. Забелязвам нещо, което го няма на модела и си го правя сам. Например освен степенките на мястото на тия фарове ще пробия и свирките горе отстрани на прожекторите. Още виждам, че гумените уплътнения на страничните джамове на кабината са бели - и там ще играе клечката за зъби. В кабината сигурно също ще си поиграя доста. А като ми падне в ръчичките сигурно ще открия и още поводи за удоволствие.И не е за 295-те кинта, купувал съм си и по скъпи модели, на които съм слагал какви ли не джуджавки, видяни от някоя снимка или пък лично от мен. Просто ми прави кеф да ги човъркам.
KRAKOMOBILA:
E да - ама аз не бих човъркал защото ще съжалявам. Не забравяй, че не всеки е сръчен.
Vlado:
Вярно, с тея фарчета е леко куцо, но и съм сигурен, че като го взема в ръце модела и ще забравя и за фарчета, и за решетки, и за всичко. Веднага се сещам за Булмаркета и какво въздействие има върху емоционалното ми състояние, когато го придобих, тутакси се успокоявам и да си призная честно, чакам с нетърпение 46-кът да дойде! ;)
lubomir:
--- Цитат на: Vlado link=topic=2371.msg44923#msg44923 date=1280920507 ---Вярно, с тея фарчета е леко куцо, но и съм сигурен, че като го взема в ръце модела и ще забравя и за фарчета, и за решетки, и за всичко. Веднага се сещам за Булмаркета и какво въздействие има върху емоционалното ми състояние, когато го придобих, тутакси се успокоявам и да си призная честно, чакам с нетърпение 46-кът да дойде! ;)
--- Край на цитат ---
:good: :good: :good:
Модела е най-доброто правено за България някога! Относно дреболиите, ще кажа една приказка от баба ми(Бог да я прости!), която мисля че абсолютно точно пасва в случая:
Да е кусурлия, па да е хаирлия!!!
Ако може нещо да се промени допълнително от забелязаните ДРЕБНИ неточности - добре, ако не може пак ще е добре.
Модела е страхотен и дори само от пръв поглед грабва сърцето!
Искренни благодарности на хората, които изнесоха на плещите си уточняването и производството на въпросния модел!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия