Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone

Групова поръчка на БДЖ локомотиви серия 46

<< < (75/104) > >>

refil:

--- Цитат на: KRAKOMOBILA link=topic=2371.msg47304#msg47304 date=1287344306 ---Аз доколкото виждам - всеки ще може да ги има. Просто ние ще сме първи.

--- Край на цитат ---

Нали щяха да са ЛИМИТЕД ЕДИШЪН  ОНЛИ ФОР БУЛГАРИЯ или ......... :spiteful:

KRAKOMOBILA:
Ами - гледам, че на изложението си имат art. номер и са със статус NEW. Излиза, че нашата привилегия е, че ние ще ги имаме преди всички останали - което хич не е малко. Но все пак няма значение - нали ще имаме 46-та серия.  :dirol:

refil:
Те жабарите за това ли не ги доставиха-да ги представят първо на изложението и чак тогава да дойдат при нас.Тоест да не им развалим конспирацията за новия модел  :on_the_quiet: :on_the_quiet: :on_the_quiet:

KRAKOMOBILA:
Е аз доколкото виждам - това от Румъния са двата прототипа които бяха и в България. Нямам си на идея дали първо са били тук, или първо там. Но самите модели с преработките мисля, че ще си дойдат направо тук - без отбивки в Румъния.  :)

refil:
Където и да са били-живи и здрави.Важното е ,че ние ще сме първи-Аз казах ХАУ  :dance1: :dance1: :dance1:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия