Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone
Групова поръчка на БДЖ локомотиви серия 46
refil:
--- Цитат на: KRAKOMOBILA link=topic=2371.msg47304#msg47304 date=1287344306 ---Аз доколкото виждам - всеки ще може да ги има. Просто ние ще сме първи.
--- Край на цитат ---
Нали щяха да са ЛИМИТЕД ЕДИШЪН ОНЛИ ФОР БУЛГАРИЯ или ......... :spiteful:
KRAKOMOBILA:
Ами - гледам, че на изложението си имат art. номер и са със статус NEW. Излиза, че нашата привилегия е, че ние ще ги имаме преди всички останали - което хич не е малко. Но все пак няма значение - нали ще имаме 46-та серия. :dirol:
refil:
Те жабарите за това ли не ги доставиха-да ги представят първо на изложението и чак тогава да дойдат при нас.Тоест да не им развалим конспирацията за новия модел :on_the_quiet: :on_the_quiet: :on_the_quiet:
KRAKOMOBILA:
Е аз доколкото виждам - това от Румъния са двата прототипа които бяха и в България. Нямам си на идея дали първо са били тук, или първо там. Но самите модели с преработките мисля, че ще си дойдат направо тук - без отбивки в Румъния. :)
refil:
Където и да са били-живи и здрави.Важното е ,че ние ще сме първи-Аз казах ХАУ :dance1: :dance1: :dance1:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия