Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone
Групова поръчка на БДЖ локомотиви серия 46
evrokoma:
--- Цитат на: ivo link=topic=2371.msg47472#msg47472 date=1287641188 ---
От лимитираната серия 46.002 N:100 e запазен от фирма A.C.M.E. Номера от 1 до 12 остават пак в фирмата. В българия ще пристигнат 60бр. Номерата вътре са произволно поставени. :) така, че на който каквото му се падне.
--- Край на цитат ---
може ли повече пояснение какви са тези номера данеби всеки лок да си има собствен уникален номер :unsure:
KRAKOMOBILA:
Да със сертификат. :dirol:
Vlado:
Специално серията 46 002 ще има сертификат с уникален номер, приложен за всеки модел от нея, например сертификат с номер 100 няма да има друг.
XRISTO:
Е?
Какво ще кажете, щастливи собственици на 46 - та? :yes:
Локът е уникален и жаргонно и буквално казано!Имах възможността на срещата да се докосна до него и от сега се пиша ако излезе нещо в 3-4 епоха, пък ако ще дори да не ми е в предпочитаните администрации - пак ще си го търкалям и ще му се кефя!Стига да не е електровоз.
Колкото до идеята с вагоните - дали не би могло да се поръчат за изработка 3-4 в сет? Хем биха стъкмили влак, пък и биха могли да излязат по - евтино, нали такава е практиката на другите фирми. :good:
Vlado:
Само да спомена, че преди малко бях при Иво в офиса му и докато пийвахме двамата кафенце и си говорихме, с дясната ръка се бях облегнал на едни пет кашона, пълни с едни неща дето чакат щастливите си собственици, а с лявата ръка внимателно държах едно от тези неща, което бе предназначено за мен и има номер 46 125... :spiteful:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия