Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone

Групова поръчка на БДЖ локомотиви серия 46

<< < (89/104) > >>

tritehiksa83:

Аз още несъм го пуснал на път но със сигурност ще изхфърля вагоните,гнездото е много стегнато според мен има два варианта за проблема: ръчно да се раздвижва гнездото докато пластинките поомекнат а друг вариант е да се скъсят пластинките което е крайна мярка.Незабравяйте локомотива е голям и е предвиден за по големи радиуси междуосието също е доста по голямо от на людмилите примерно.За справяне с куплунга най удачно се оказва ползването на старите куплунги между първия вагон и лока.

TANO:
Не е това проблема, и с обикновен куплунг я прави същата магария. За мен пружината е много твърда - шахтата просто не се огъва настрани. А пък за кноровите ръкави за 5-те атмосфери се чудя какво да правя - ако пробия дупки да ги сваля по надолу няма да мога да запълня старите отгоре така, че да не се виждат и това после ще ме дразни. Освен това тя цялата челна греда е сбъркана. На нашия модел е равна, докато вижте на Зазо румънската, както и на нашите истинските гредата е по широка в средата и покрива цялата плоча на винтовия спряг. Та може би ще оставя всички черва както са си сега на една линия. Това да е кусура. ::)

tritehiksa83:
Аз направих друго оставих вътрешните ръкави къси а външните оставих цели но за гнездото това е варианта или ръчно раздвижване или орязване.За гредата мисля,че пластинката която е сложена около купата е по голяма отколкото трябва.

KRAKOMOBILA:
Гредата си е съвсем наред - ето нагледно:

tritehiksa83:
Да гредата е в точен размер,пластинката не е оразмерена тя е лепенка поставена допалнително и стърчи малко отдолу.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия