Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby
Автомобили
Dare_Devil:
Я раздухай за каква кола иде реч? :)
XRISTO:
Пежо 306.Преди три часа го продадох - взех си 406, 2004г. :spiteful:
Best Ripper:
Малиии.. пак френска кола... Френска кола - за френска любов само става... :haha:
XRISTO:
--- Цитат на: Best Ripper link=topic=2119.msg39398#msg39398 date=1271098616 ---Малиии.. пак френска кола... Френска кола - за френска любов само става... :haha:
--- Край на цитат ---
По добре френска любов, отколкото на голият ти г-з германско здрасти. :lol: :lol: :lol:
Това за френските коли са митове на хора, които не разбират от ремонт на автомобили.Старата я карах 5 години и почти нищо не съм и сменял.Тази и знам историята до най - малката подробност - купена е от Плевенски клон на франс ауто и си е на реалните километри, защото е бившата служебна кола на областния управител. :spiteful:
А и се оправям, никакви ремонти не ме плашат, каквато и кола да съм имал - никога не ме е оставяла на път. :hi:
А това за пежата си го върни назад, защото ако те чуе Табаков отнякъде...направо не ми се мисли. :yes:
Best Ripper:
Три държави правят коли - Германия, Швеция и Япония... Всичко друго краде и копира от тях... :drinks: И не ми хвали френска кола, правена за България... 8)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия