ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Новини и предстоящи събития | News and upcoming events
Среща на 23.02.2008 г.
pach:
Бравос , бравос , аз американеца въобще не съм го видял :-[ - ни на релса ни на "трупчета"...
А Жоро да не се срамува ;D и другия път да ни подкани да помогнем за модулите , аз не знаех и в крайна сметка сме го оставили сам да ги разглобява.(тръгнахме си последни ::))
Цистерните са страхотни (някой каза фирма "Омега" ,но не може ме върнахте в НО! ;D ;D ;D
Питам аз - кой друг прави или ще прави модули?
Adrian:
Аве тоя дизел DSB що не отлепи - така и не се разбра ? - къф беше проблемът ( 4е у Дориян вървял , а на модула - не?)
GG1:
Забавлявате си се и това е то! А други немогат да си стигнат до къщите, радвам се много, :) забавно ви е било. Само така и full speed ahead :)
pach:
Ама аз питах на обед (но в темата за модулите) та да попитам пак - Ще се събираме ли при Жоро (той да каже) и на коя дата е по-удобно .
На 26 април е последната събота (както става на традиция) но пък е в началото на 11 дневна почивка (за някой) така или иначе е пред Великден, може да искат да пътуват насам - натам с БДЖ-то ;D.
На 3 май пък освен че ще сме уморени от празнуване , може да дойдат съфорумците от другите градове , щото има още три почивни дни до 6 май... ;)
И така , стига Жоро да ни иска и да го може ... да ни приеме пак , на коя дата ще се спрем??????
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия