Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
Макетът на Владо Колев
KRAKOMOBILA:
Ще ти се. Почнеш ли един път това е, цял живот си моделист. Щеш нещеш тва е наща болест (която аз обожавам) ;D
Vlado:
--- Цитат на: mill link=topic=24.msg328#msg328 date=1196102496 ---
--- Цитат на: Vlado link=topic=24.msg37#msg37 date=1189686062 ---
Трудности при работата, разбира се, съм срещал, а и сега срещам, но като цяло, а и тъй като обмислям всяко действие много внимателно, това не се е отразява на работата ми. А и когато имам нужда от помощ не се притеснявам да питам, докато не разреша проблема. Заради желанието ми съвсем накратко тук да представя макета, не смятам да задълбавам в детайли работата по него. Но в отделните теми от раздела на части ще споделя всичко свързано с творческия процес по създаването му с всичките му подробности и особености.
--- Край на цитат ---
Владо,извитите основи за релсовия път/невидимото трасе/ с какво ги оформяш.Само с трион и шкурка ли?
P*S Лудница е макета ;) 4 години...,струвало си е търпението.Добре че е Владо,тъкмо да се откажа от проекта и като вида кво е направил...си викам -то не може хоп и готово....и продължавам с покупки и идеи:))))
--- Край на цитат ---
Виж: "Изработване на жп трасе" в раздела "Основни похвати в макетирането"
Dispatcher:
http://www.gomplayer.com/download.html GOM Player (Guru Online Media Player) е плейър, отличаващ се с оперативност и функционалност, с високо качество на възпроизвеждането, с наличие на вградени кодеци, с поддръжка и настройка на субтитри, с различни цветови схеми и скинове. GOM Player поддържа всички аудио и видео формати, както и възпроизвеждане по URL.
Приятно гледане
Naskoni:
--- Цитат на: Dispatcher link=topic=24.msg323#msg323 date=1196095280 ---И аз да не остана по-назад: http://tranz.it/load.php?id=WMdDevdCTgmlJ1aK24667
Малко видео от макета. Приятно гледане!
:)
--- Край на цитат ---
Клипчето е с добро качество, много добре се виждат детайлите. :)
Много ми хареса, благодаря!
toniemi:
Инсталирах си този плеър,страхотно се вижда,само дето нещо няма звук.Дали филмчето е узвочено?Владо с какво си снимал?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия