Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
Макетът на Владо Колев
refil:
Джопе ,стига с тия аерографи за 20 лева.
Това е духалка.
Хубавият аерограф тръгва от 150-200 лева нагоре.Паше,Ацтек,Ивата и Спармах не струват 20 лв.
Така ,че инвестицията в компресор и аерограф си заслужава ,ако боядисвате много модели.
Иначе не се набутвайте ! :good:
Владо извинявай !
XRISTO:
--- Цитат на: refil link=topic=24.msg37948#msg37948 date=1268596891 ---Джопе ,стига с тия аерографи за 20 лева.
Това е духалка.
Хубавият аерограф тръгва от 150-200 лева нагоре.Паше,Ацтек,Ивата и Спармах не струват 20 лв.
Така ,че инвестицията в компресор и аерограф си заслужава ,ако боядисвате много модели.
Иначе не се набутвайте ! :good:
Владо извинявай !
--- Край на цитат ---
Абе и аз така съм чувал, ама си викам, че може би има безплатен обяд (в столовите за социално слаби :spiteful:). :yes:
refil:
Нема Ице.
Нема брат.
Купих си на Равел пръскалката,подариха ми руски аерограф,купих си пръскалка на Максикрафт,аерограф на Паше и тн и тн.
Не може с трици Маймуне да ловиш ! :diablo:
XRISTO:
--- Цитат на: refil link=topic=24.msg37951#msg37951 date=1268597799 ---Нема Ице.
Нема брат.
Купих си на Равел пръскалката,подариха ми руски аерограф,купих си праскалка на Максикрафт,аерограф на Паше и тн и тн.
Не може с трици Маймуне да ловиш ! :diablo:
--- Край на цитат ---
Затуй - с четката. :spiteful:
Vlado:
Запомнете:
- подвижен състав САМО с пръскане;
- сгради и т.н. може и с четка.
Това е! Всичко друго е компромис, но и въпрос на собствен избор, обаче ако окепазите скъп модел, скубенето на коси е задължително...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия