Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Макетът на Владо Колев

<< < (32/88) > >>

Vlado:
Има вече писано по този въпрос! Моля, поогледайте се из темите и ще намерите каквото ви е необходимо.  :good:

XRISTO:

--- Цитат на: Vlado link=topic=24.msg37989#msg37989 date=1268649916 ---Има вече писано по този въпрос! Моля, поогледайте се из темите и ще намерите каквото ви е необходимо.  :good:

--- Край на цитат ---

:victory:

ilian:
Крайно несведущ съм що се отнася до марките бои, но преди време реших да боядисам няколко вагона. Използвах спрей за автомобилни джанти. Получи се сравнително добре. Та се замислих не може ли след първоначално грундиране да се използва. Става дума за обикновени цветове мисля,не за кой знае какви. Простете за коментара ,може би не на място. Поздрави.

pach:

--- Цитат на: ilian link=topic=24.msg38136#msg38136 date=1268833268 ---Крайно несведущ съм що се отнася до марките бои, но преди време реших да боядисам няколко вагона. Използвах спрей за автомобилни джанти. Получи се сравнително добре. Та се замислих не може ли след първоначално грундиране да се използва. Става дума за обикновени цветове мисля,не за кой знае какви. Простете за коментара ,може би не на място. Поздрави.

--- Край на цитат ---

Абсурд...автомобилните спрейове дори в опитна ръка нанасят страшно дебел слой боя...
Те са си за тасовете на колите.
От автоаксесуарите работа върши само грундиращият спрей (вместо сърфейсъра) за първоначална обработка (тоест да ти покаже глупостите и неравностите) на боядисвата повърхност.
 ;D

jopeto:
Напротив, става идеално. Аз най-вече работя със спрейове, излиза доста по-тънко, плюс това се продават най-различни капачки. Въпрос на умения.  :bb:   

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия