Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
Макетът на Владо Колев
Vlado:
Успях най-сетне да фотографирам новото по макета. Сложих няколко снимки в галерията ми на главния сайт. Надявам се, че за всеки ще е лесно да разпознае прогреса, който най-общо се заключава в поставяне на двойни мантинели на двата прелеза, мантинели на завоя под мостовете, баласт на двата коловоза в екипировъчния пост, доста нови дървета и висяща растителност, малко ограда откъм магазията и не на последно място две купчини с подредени траверси.
Приятно гледане!
:)
Vlado:
За съжаление въпреки намеренията да сложа всички снимки от прогреса в макетирането в страничката ми в бгфото, сайтът продължава да не работи в частта му за качване на фотоси. А има близо 30 снимки от новото по макета. Следя постоянно дали не е оправен проблемът и в момента, в който всичко е наред, ще сложа всичко в съответната папка.
eurostar:
Владо, интересува ме растенията, които падат по стената на снимка 14 на коя фирма са и как да ги намеря? Много добре изглеждат.
Vlado:
Фирмата е "Noch", а са купени от "Конрад", обаче кой точно номер артикул, не мога да кажа сега, защото не си го спомням. Ще проверя и ще пиша.
:)
EMPEROR:
Предполагам са някои от тези ?
Modellbahn -> Geländebau -> Bäume, Hecken & Büsche -> Hecken & Büsche
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия