Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
Макетът на Владо Колев
Vlado:
Бива! :good: Свиквам де що се сетя комисии, работни групи, екипи, майстори и калфи и започвам да баластирам, нивелирам, мащабирам и реконструирам... Пък после за проверката и за приемането на обекта ще стане като... магистрала Люлин при предишния премиер - заради проверка от Европата сложиха маркировка (от евтината) преди да са сложили износващия слой асфалт... Ми че кво?! Нали трябва да се отчетем... :pleasantry:
Best Ripper:
УУуууууу.. долууууу!!! Никъв реализъм!!! Макетът утре да е нацепен на подпалки и в печката! :spiteful: Да не идвам аз да го взимам... :dance1:
Vlado:
Хора, help (казано на чист български)!!! :)
Продължавам със слагането на контактната мрежа и изпаднах в дълбоко колебание как да изпълня поставянето на същата в лявата гърловина на гарата. Снимки ще видите по долу. Синьото върху релсите е джаджа на Вайсман за определяне точното място на стълба според струните и въжето на контактната мрежа. С други думи на това място (или от другата страна, но как) трябва да стои този стълб. Въпросът е, дали е правилно така, след като другият път е много близо и един вид е опасно да се слага там стълб, че ако падне, ще пада върху него? И ако не трябва да е там, ще трябва да ползвам стълб за двоен жп път. Моля, помагайте! Особено ми е нужно, за да стане добре.
Благодаря предварително!
schatsi:
...В случая може да направиш следното:
bdz43r:
Най-добре според мен ще е от вътрешната страна. Няма да е грешно и от външната страна с двупътна конзола или издължена еднопътна.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия