Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Макетът на Владо Колев

<< < (63/88) > >>

toniemi:

--- Цитат на: Vlado link=topic=24.msg60892#msg60892 date=1306929746 ---
--- Цитат на: Mixy link=topic=24.msg60806#msg60806 date=1306866586 ---Въпросният стълб за в завой - не трябва ли да е от външната страна на завоя, за да опъва мрежата?

--- Край на цитат ---

Всъщност наистина този стълб трябва да е от външната страна на кривата, за да опъва мрежата, а не както съм го сложил сега!
Значи... ще преправям, няма начин.  :neo:

Благодаря, че ми обърна внимание, Mixy!  :good:

--- Край на цитат ---
Няма нужда,може и така да остане!
Вътрешното трасе!

Vlado:
Уви, няма нищо общо!  :unsure:

Ще се опитам да намеря пример по бг мрежата и ще покажа.

liro4605:
http://www.foto.bg/data/500/44_088_-_2613.JPG
    Този тип КМ се нарича ветрилообразна и се прилага в завои на открит път.Метода е приложен на доста места в участъка Волуяк-Драгоман.Както се вижда конструкцията е много по-опростена и затова се използва при нови строителства.
    Има вариан при които стълбовете са от външната страна но между тях е опънато въже което придърпва мрежата.Ще се опитам да намеря снимки да покажа какво имам предвид.По цялата линия София-Пловдив без значение на кривите стълбовете са на 99% от външната страна на пътя.

Vlado:
След проведен експертен съвет в състав: председател - liro4605 (Миро) и член: Vlado (Владо) и в присъствието на pave75 (Павката) (наблюдател без право на глас) се стигна да отлично решение по казуса "стълб на Mixy".
Очаквайте в близките дни снимки от резултата по изпълнение на взетото решение.
 :pleasantry:

Казус (на латински: casus) в буквален превод от латински е куриозно произшествие, инцидент, представляващ и/или съставляващ обществен интерес.

pach:

--- Цитат на: Vlado link=topic=24.msg60953#msg60953 date=1307004766 ---...казуса "стълб на Mixy".
...
--- Край на цитат ---

И да го надпишеш, ама не със спрей,  :scratch_ones_head:  а с месингова табела (фотоец)  :spiteful:!!!
 :lol: :lol: :lol:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия