Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
Макетът на Владо Колев
Vlado:
А ето и готовия резултат:
Колоната:
Устоят:
По мое мнение резултатът е добър, дори отличен! И понеже съм фен на реализма, мисля да не пипам нищо повече, да не боядисвам, оформям, шлайфам и пр., за да остане в тоя вид всичко и да изглежда точно така както е и било - допълнителна реконструкция на моста във връзка с електрификация на линията. Да живее моделизЪма и реализЪма! :pleasantry:
hristo_t:
:hi:
n_sirakov:
:hi: :hi: :hi: :hi:
liro4605:
--- Цитат на: Vlado link=topic=24.msg61339#msg61339 date=1307554075 ---По мое мнение резултатът е добър, дори отличен! И понеже съм фен на реализма, мисля да не пипам нищо повече, да не боядисвам, оформям, шлайфам и пр., за да остане в тоя вид всичко и да изглежда точно така както е и било - допълнителна реконструкция на моста във връзка с електрификация на линията. Да живее моделизЪма и реализЪма! :pleasantry:
--- Край на цитат ---
Тъкмо мислех да ти пиша да не пипаш нищо гледайки снимките и прочетох какво си написал. :clapping:Просто много реално!!! :good:
Vlado:
Монтирането на контактната мрежа продължава! Този път обект на моите "посегателства" е левият модул. За съжаление и най-последно закупените части не ми достигнаха и трябва да купувам нови, но нейсе - такъв е животът. Тъкмо още време ще поддържам тръпката жива.
Какво предстои да направя? След като сложих каквото имам като стълбове, ще започна да слагам струните. Така хем ще вървя към довършване, хем ще видя и какво ми е необходимо още. Така неминуемо ще дойде и краят на проект "Модернизация и електрификация на жп линията... на Владо". :spiteful:
Снимки:
:good:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия