Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Макетът на Владо Колев

<< < (75/88) > >>

gzo:
Без съмнение макета вече придоби пълен реализъм  :hi: Специално макро снимките на КМ чак стряскат с чувството, че си на една ръка от цели този волтаж.
Макар и да съм привърженик на реализма в хобито аз лично за себе си затвърдих убеждението си, че се впечетлявам повече от макети без КМ и благодаря на Владо, че даде пример за сравнение на един макет как изглежда със и без "жици". От близо като го гледаш наистина е по-впечатляващо да е електофициран, но от далече контактната мрежа привлича изцяло вниманието върху себе си и се губи детайла на живата природа. Мрежата от стълбове и жици пречеща да се докоснеш до ландшафта е това което ме раздвоява. Тази технологична гора от железа, бетон и тоци малко ме отблъсква, може би защото все гледам да търся нещо по-близо до природата, знам ли ?! Но това са си мои мисли и виждания, а това което всички виждаме е един уникално-перфектен макет на родна българска железница. Свалям за пореден път шапка за майсторлъка  :hi: и съм благодарен за споделянето на опита  :drinks:

liro4605:

--- Цитат на: schatsi link=topic=24.msg71472#msg71472 date=1327180056 ---...паяка не е ли да 95 -та снимка?
--- Край на цитат ---

:good: но го има и на 93 и 94та снимки.

През "S" с паяк си е класика  :clapping:

София 70:
Страхотен е макета! :clapping:

niki:
Просто си е страхотно, и като визия, а и като удоволствие за В ладо докато  е творил,само има една малко тъжна страна, - не остана работа по  макета- та дали би могло да се добавиш и малко безконтактна мрежа/просто да си  имаш забавление, не че макета има нужда от  това/ :pleasantry:, , за пореден път Владо, бараво, супер е :good: :hi: :hi: :hi: :hi: :drinks:

Vlado:
Всъщност проектът включва и електрификация на малкото депо на макета. Това обаче ще стане малко по-натам, защото сега приоритетно трябва да си направя контролно табло, чрез което да се осигури управлението и осветлението, както и да възстановя сигнализацията. Все важни неща...
Пък после (накрая) ще дойде ред и на депото, за да може да приема за домуване и електрически локомотиви... Неелектрифициран ще остане само коловозът към магазията.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия