Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Макетът на Владо Колев

<< < (80/88) > >>

Vlado:
Някой ме попита какво се случва с макета...
Ето какво:

Картинката е тъжна, но има светлина в тунела и ако се случи това, което ми се ще да се случи, към май месец другата година ще го видите в действие на срещата на КЖМБ!

:)

Vlado:
И аз се пораздвижих:

Какво свърших:
Довърших контактната мрежа, напасвах релси, приятел ми помогна да определя каква сигнализация ми е нужна, друг ще помогне с изработката на контролното табло.

Какво предстои:
Основно почистване, сглабяне и проби с подвижен състав, довършване на ландшафта, където е необходимо и много други неща...

Следва продължение...

Vlado:
И аз да отчета дейност - може да се каже, че движението по макета е възстановено, при това както аз искам - плавно и без прекъсвания:

https://youtu.be/-w_V5NROB2k

Е, има какво да се желае, тепърва ще възстановявам контактната мрежа за движение с пантограф, стрелките не са свързани, няма сигнализация, нито контролно табло, но... стъпка по стъпка към светлото бъдеще!  :)

Vlado:
Заех се с нещо екзотично. Ще видим какво ще излезе:

Материалът е релса, състарена. Отдолу сложих парчета от коркова тапа и после залепих, нивелирах и за да се задържи така, докато изсъхне, подпрях с каквото намеря.
Следва продължение...

Vlado:
И вече завършено:

Същото ще направя и от другата страна на прелеза.

Следва продължение...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия