Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Макетът на Владо Колев

<< < (85/88) > >>

mitko0888:
Като тръгнеш от София, първо имаш псЧ, по неправилния път псЧн, след това Ч и Чн, следват изходните Н2, Н3, Н1, от другата страна  изходни Ч1, Ч3, Ч2, входни Н и Нн, след това псН и псНн. Ако имаш друго направление - например за мазето - Нм и псНм. Това пс може да го видиш и ПС. Вместо 1, 2, 3 може да е номера на коловоза, ако е някаква руска измислица - I, II и т.н.
Смятай че размерът на главните букви е 80мм, на малките - 60. Шрифт Arial. В мащаб не знам как ще ке виждат, но ти обичаш макро снимки. Цялата табела, ако има такава и ако не е мазано направо по стълба, е 395 х 145. Мисля че имаш и повторителен - мисля че трябва да е ПЧ2 или колкото ти трябва.

Krasi Tankista:
Наистина интересни неща.......
 :yes:

Vlado:
Малко заигравки:

Nenchev:
Влади, 

Страхотно е станало...Само да питам:  стълбовете за контактната на Kleinbahn ли са?  По мое мнение, изгреждат супер, само дето австрийката е пълна оФца.....вече трета седмица не може да ми прати моите 500 стълба.....те от Aliexpress по-бързо пристигат...

Vlado:
 :) На Viessmann са.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия