Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Макетът на Владо Колев

<< < (11/88) > >>

Vlado:
Ми добре ми се струва цвета. Специална селекция "Хоби стронг". ;-)

Жоро:
Цветът е въпрос и на вкус, и на конктретен пример. Само да подскажа, че ако това е глух коловоз, там едва ли има голямо движение и релсите не винаги са толкова лъскави. Може да опиташ от към външния ръб на релсата(там където не опират колелата) да имитираш наченки на ръжда. Освен това природата бърза да си върне отнетите територии и там където може, сее различни треви и др. Тъй,че ако решиш може малко да буренясаш близо до релсите и между тях.
Завиждам ти за търпението при боядисването на релсите. Хвала таквийзи моделисти!!!

zazo:
Много ми харесва как се е получило. Ако споделиш и "рецептата" за боята.  :D

Vlado:
То вярно, че коловозът е глух и да си призная, доста умувах дали да не го направя много ръждив, но пък после се размислих, че няма да може да се ползва тъй и никой лок няма да може да "полази" с колела по него и така го оставих да е с чиста глава релса, все едно е път едно по първа главна жп линия. ;-)
п.п. За боята ще споделя довечера, за да й видя номера, щото друга особеност няма.

Vlado:
Боята е MAT, номер 84 на "Revell"

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия