ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Представете се | Introduce yourself

Представяне на mopcku

<< < (4/6) > >>

XRISTO:
Добре дошъл!
Винаги ме радват новите членове, значи хобито ни е доста популярно, все пак.А да не говорим колко хора (включително и аз) са се запалили, тоест са събудили старата любов благодарение на този форум.Дерзай, чети, питай - важното е търпението и упоритостта, защото в тази бедна държавица си е необходим доста хъс за да се задържиш във това сравнително скъпичко, но пък за сметка на това прекрасно хоби!  :good:  :hi:

mopcku:

Благодаря на всички за топлото посрещане  :)
Значи чакам на Тилиг BR 86 (номер 2173) и BR 81 (номер 2210), Мулти мауса на ROCO,3 вагона и релси.
Спрях се на ТТ, защото си мисля, че ще мога да развия повече неща на едно и също място.

Голямото ми предизвикателство ми е да им сложа тези чипове, за да станат цифрови - как се слагат, за микрофоните за звука и др. - това ми е сега мъката  :wild:

Още веднъж благодаря за подкрепата на всички  :drinks:

TheJackal:
Поздравления за парните локомотиви! Епохата и на двата е втора! Тиллиг:
1. Art.-Nr.02210 Tenderlokomotive BR 81 Epoche II der DRG/DRB
2. Art.-Nr.02173  Dampflokomotive BR 86 Epoche II der DRG/DRB.
Ясен, би се зарадвал много, че има още някой в неговата епоха и то в мащаб ТТ 1:120. Успех още веднъж и когато имаш време звънкай да пием по бира! Аз съм от Бургас. :good:

vlado1:
А слагането на декодери на локовете ново производство не е проблем - те си имат съответните куплунзи, само трябва да си вземеш подходящи дек-ри (6-pin). Тук във форума има хора, които могат да ти помогнат по въпроса. И това не са микрофончета, а говорителчета. За тях ще е малко по-сложно - трябва да има място във вътрешността на лока, иначе се налага да се фрезоват тежестите. Ето това е човека с декодерите:

http://www.railwaypassion.com/forums/index.php/topic,804.0.html

Успех!

pach:
Добре дошъл и от мен!!!
Браво на ТТ-четата - става все повече!!!
 :dance1: :dance1: :dance1:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия