Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Интервю

<< < (9/10) > >>

schatsi:
 :good:
...аз също!

XRISTO:
Един глас и от мен - гледах го още когато го качихте, ама като не знам че се гласува...Нали не чета, само гледах клипа.  :hi:

mgirginov:

--- Цитат на: pach link=topic=2412.msg40963#msg40963 date=1273557428 ---
--- Цитат на: Vlado link=topic=2412.msg40802#msg40802 date=1273211622 ---Самото интервю:
http://novinitepro.bg/svezho/lud-svyat/prodavach-na-mechti.html

Дълго е точно 1,34 мин.

--- Край на цитат ---

Ако искаме по-често да се чува и снима нашето хоби , трябва да наблегнем на масовостта - в тези новини има участие и още един наш хобист (в едно предаване /двама представители) , но по друга тема , може би като изгледаме клипа с интервюто на Жоро, не е лошо и да гласуваме за него.

Като погледнах статистиката "най-гледани" материали от тези новини, са за ромското празнуване на Гергьовден и "нашето" ---->"Продавач на мечти - луд свят".
 Тоест нашият уважаван колега Жоро :buba: е по-назад от ромите щото е събрал едва два (2) гласа.

А ако се размечтаем и интервюто събере 200+ гласа - колкото са регистрираните тук форумисти - още на следващият ден пак ще закарат камери, оператори и репортерки при Жоро, пък може тогава и за клуба да оставят репликите, или да снимат и модулите - кой ни пречи да мечтаем?!!!

Да подкрепим хобито и ще имаме повече надежда за него - най-малкото да отпадне от рубриката "луд свят" за в бъдеще.

Някой от вас да се чувства луд!?!!!! :spiteful:

--- Край на цитат ---

Браво, Пламски :clapping: !!!
Отново си на място !!! :hi:

eurostar:
Трябва да се внимава при гласуването. Аз мислех, че където и да кликна върху звездите, ще гласувам. А то трябвало въху 5-та звезда. Сега дадох само 3 поради незнание.

Maktub:
Въобще не бях обърнал внимание на тия звезди. Този път вече имаше и говор, не само мелодията от репортажа, както когато го гледах първия път.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия