Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Интервю

<< < (2/10) > >>

Vlado:
Според мен важното в случая е, че хората чуват за нас, че се популяризира хобито и при това като се прави от хора като г-н Бенацо - уважавани, интелигенти, с позиция в обществото, се придава допълнителна тежест на всичко казано и се показва, че заниманията с жп моделизъм не са просто игра или нещо повърхностно, а сериозна и целенасочена дейност достойна за уважение и печелеща съмишленици.

Mixy:
Макетът на посланника ми се стори направо огромен. В какъв мащаб е?

ivo:

--- Цитат на: Vlado link=topic=2412.msg40005#msg40005 date=1271924460 ---Според мен важното в случая е, че хората чуват за нас, че се популяризира хобито и при това като се прави от хора като г-н Бенацо - уважавани, интелигенти, с позиция в обществото, се придава допълнителна тежест на всичко казано и се показва, че заниманията с жп моделизъм не са просто игра или нещо повърхностно, а сериозна и целенасочена дейност достойна за уважение и печелеща съмишленици.

--- Край на цитат ---

А точно :) и за това трябва да работиме всички заедно.

XRISTO:

--- Цитат на: ivo link=topic=2412.msg40011#msg40011 date=1271926561 ---А точно :) и за това трябва да работиме всички заедно.

--- Край на цитат ---

И да не се делим на наши и ваши,важно е хобито да се популяризира и както каза Владо, да не се приема като детски игри, а като сериозно и вдъхващо респект и уважение занимание.Иска ми се някой ден да разказвам на всички  за любимото си хоби, а не да крия от колеги и познати, които ме гледат като луд и шушукат зад гърба ми, щом им кажа с какво се занимавам.  :good:

CaLLlo:
Н. Пр. г-н Бенацо в знак на благодарност за направените от мен снимки на сбирката в посолството на Италия, ми изпрати диск с негови снимки от пътуването на 01.23 до Копривщица. Снимките са основно около и в локомотива, той просто е пътувал в локомотива с машинистите. Много хубави снимки са станали, някой ден ще пусна някои от тях тук във форума.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия