ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum
Голямо предложение
XRISTO:
Затуй - Тубата и Жабата. ;)
Vlado:
--- Цитат на: Best Ripper link=topic=2415.msg40103#msg40103 date=1272013566 ---Да не говорим, че ако трябва да се съхраняват в самия сайт тук, ще трябва доста място... Което надали го има... ;)
--- Край на цитат ---
Няма го!
Пък и идеята на сайта не е такава. Railwaymodeling, например, изцяло се профилираха във фотографията. Те на практика са фотографски сайт. Въпрос на избор и предпочитания, разбира се. В момента сигурно имат най-голямата фотогалерия за железници в България. Ние, напротив, се насочихме изцяло към жп моделизма и не мисля, че сбъркахме. ;)
CaLLlo:
--- Цитат на: Vlado link=topic=2415.msg40105#msg40105 date=1272013911 ---... Ние, напротив, се насочихме изцяло към жп моделизма и не мисля, че сбъркахме. ;)
--- Край на цитат ---
С 2 думи искаш да кажеш, че на моделистите не им трябват снимки ...
... но я виж ти самият какво направи в темата за БДЖ 46 - отиде и изрови всички снимки от другия сайт, дори не ти стигнаха и отиде и в трети сайт ...
Vlado:
Идеята на Митко е да се направи тук галерия с наш ресурс, а ние няма как да отделим такъв. Мисля, че е пределно ясно това! А що се отнася до снимките за 46-та - да, намерих ги на чужди сайтове и ги сложих тук, ползвайки чужд ресурс, не наш. Не виждам какво лошо има в това, но и не намирам връзка с въпроса, който нищим?!
KRAKOMOBILA:
Сашо - ми дай тогава всеки сайт да има по една галерия - и накрая във всички сайтове да гледаме едно и също ? Аз пък мисля, че в момента railwaymodeling и railwaypassion могат да си помагат по този начин и волно или неволно го правят. Тъй, че нещата са доста добре - защото двата сайта се допълват.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия