Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
какъв е интереса към бг-модели?
Vlado:
Лично според мен интересът към БГ модели тепърва ще се разраства. Давам пример: до скоро никой не вярваше, че ще има бг модели пък ето вижте - Булмаркет, скоро и 46-та серия, има мераци и за друго, но няма да споделям, че е само идея. Като цяло съм сигурен, че това ще повлече след себе си опити и на други фирми освен ACME, разбира се, да се пробват в БГ "блатото". Затова и съм оптимист! Да му мисли джобът ни обаче. А все се чудех преди защо разни германци и т.н. събират всичко на родната си администрация, пък ето сега аз съм същият - искам всичко, защото е БГ. Ама тъй е то...
Mixy:
Електровози от серии 43, 44 и 45. Може би и дизел 52.
CaLLlo:
Това е безспорният лидер!
Него биха го купили и много хобисти, които не са българи - германци, поляци, австрийци, швейцарци, но и американци и всякакви дурги. Титлата "Най-голям в Европа" е много голяма реклама. А и той изглежда доста по-добре от много други локомотиви от същия период. Това че са нужни познания е верно, но само донякъде ... дори и хобист без никакви знания за БДЖ, види ли чудовището "баба Меца" на модел, много бързо ще навакса незнанието.
760mm:
Това 01 ли е? На Деянов?
toniemi:
--- Цитат на: 760mm link=topic=2419.msg40396#msg40396 date=1272477740 ---Това 01 ли е? На Деянов?
--- Край на цитат ---
46 на БДЖ
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия