Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts

Индустрията в ж.п. макета през 21-ви век

<< < (4/13) > >>

Best Ripper:
като чуя вече "реализъм" и се хващам за кобура...  :spiteful: Чрез модули не можеш го вкара, защото просто не се правят за връзка с други...  :drinks:

eurostar:
Има хора, които се стремят към реализъм на макетите си, а други предпочитат импресионизма. Нека да не спорим на тази тема, а още по-неуместно е да се бламираме. Всеки да прави това, което му харесва.

Ето два хубави крана за Грег, но не знам коя фирма ги прави.

http://www.newmodellersshop.co.uk/Model%20Railway/lima.htm

Gervasii:

--- Цитат на: eurostar link=topic=2425.msg40493#msg40493 date=1272664590 ---Има хора, които се стремят към реализъм на макетите си, а други предпочитат импресионизма. Нека да не спорим на тази тема, а още по-неуместно е да се бламираме. Всеки да прави това, което му харесва.

Ето два хубави крана за Грег, но не знам коя фирма ги прави.

--- Край на цитат ---
Първият е на Heljan и е хубав, дигитален но само в НО, а вторият ......?! не знам.

pach:
Във форума има човек който прави индустриален макет на тема "циментопроизводство" и жалко, че заради разни кобур-готски не желае да разкаже повече за него. :hi:
Но пък на Тано идеята за винпром ми "мутира" в пивоварна - всеки втори тук има поне по една композиция с "бирените" вагони...че къде си я "паркират" ако не в една малка пивоварна!?!!?! :scratch_ones_head:
 ;D ;D ;D

Mixy:
Ето някоко снимки и от мен:

Сега си търся клипчета на маневрена и товаро-разтоварна дейност. :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия