Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts
Индустрията в ж.п. макета през 21-ви век
EMPEROR:
Зазе......... тея са УНИКАЛНИ!!!!!!!!!!!!! Не знам що си ги крил до сега :spiteful: :good:
gregary:
--- Цитат на: zazo link=topic=2425.msg40420#msg40420 date=1272546463 ---
Ей това е сайта на човека
http://www.frankshuette.de/
--- Край на цитат ---
Направо е яко пипнат :clapping:
spas_tf:
Мили хора искам да издам една тайна. За повечето , които ме познават може би е известно , че съм архитект , но дори те не знаят , че съм специализирал именно "Промишлени сгради". Мога да ви дам инфо от реалните заводи със схеми на проникване, но това от сега ви казвам , ще глътне огромно място. Трябва много добре да помислите по този въпрос! :hi:
TANO:
Има значение и какъв макет ще правите - на българска или немска тематика. Понеже ако е български тогава към гарата ще можете да вържете само един ВИНПРОМ. :spiteful: Щото това май е единствената индустрия, която функционира в БГ. Ако е немски тогава възможностите са повече. Ама аз избирам българското :drinks:
Mixy:
Идеята е много хубава. Нека който има снимки и представа за това, как трябва да се направят нещата (като spas_tf) възможно най-реалистично, да сподели снимков материал на истински съоръжения и опит с останалите по-непосветени моделисти, като моя милост. :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия