Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Основни похвати в макетирането | Basic steps in creating a layout
Какъв макет да НЕ правим...
XRISTO:
--- Цитат на: pach link=topic=2428.msg40739#msg40739 date=1273073537 ---...а в по-късни дни (или следващият месец) ще направя (щом трябва) и една тема с примерно заглавие "Образец на един приличен макет" или нещо от сорта...
--- Край на цитат ---
Супер! Приемаш ли предложения:
http://www.vlaky.net/servis/spravy.asp?lang=1&id=47 :spiteful:
Best Ripper:
......dispatcher......
EMPEROR:
Аз лично не членувам в нито един от двата клуба и аз съм модератор. Не намесвай Владо, защото той вече не се занимава тук. Мога да те уверя, че нямам търпимост към никакво дразнение, нито толерирам един или друг, но ти обещавам, че ако тези лични отношения на няколко индивида от форума, продължават да серат по всички теми, ще си заминете до един. Има лични, има телефони, има очи в очи! Разберете се, а не се опитвайте да серете във всяка тема. Не ме интересува кой крив, кой прав, интересува ме във форума да цари спокойствие, което за сега не се случва. Или се разбирайте по между си, без да занимавате останалите хора от форума или аз ще бъда принуден да ви покажа картора!
pach:
......dispatcher.......
ritchie:
Безумие ли ?!
Та колегата е поставил направо рекорд във всяко отношение !
Такова нещо е по силите на малцина !
А останалите просто ще цъкат с език и само кусури ще търсят !
Но, свят широк, хора всякъкви ! За всеки влак си има пътници !
Който критикува, първо да покаже какво повече е постигнал в бранша.
Останалото са само приказки на пазара и мохабети от селски вечеринки !
Човека е подходил много професионално и макета му е уникално атрактивен !
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия