Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Основни похвати в макетирането | Basic steps in creating a layout
Какъв макет да НЕ правим...
pach:
По какво е рекорда? - може да не съм видял нещо ...
И какво точно е "професионално" направеното на този макет???
(дай все пак някакви - каквито и да е , технически аргументи - тук не е чата на форума)
Останалото на истина е "мохабети от селски вечеринки...".
:scratch_ones_head:
И нека като се прави анализ на даден макет, да се придържаме все пак към добрия тон, темата (в заглавието) и да се аргументираме не с празни нападки , ами с теоретично и технически издържани мнения - за да не превръщаме всяка тема в "селска вечеринка"!
:hi:
(и да не се налага админите да имат работа! ;))
--- Цитат на: ritchie ---
Човека е подходил много професионално и макета му е уникално атрактивен !
--- Край на цитат ---
Тук си прав - като увеселително влакче от Дисниленд е спиралата - а вместо пътниците , викащите от ужас са около макета...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vlado:
Този спор ще доведе до намиране на истината толкова, колкото и спорът кое е първо - яйцето или кокошката или тортата или геврекът е по-хубав, демек никога! Всеки си има предпочитания, вкусове, нагласи, собствено виждане по въпроса и пр. Например, ако аз кажа "Харесва ми!", ако ще от десет дола вода да ми се носят за убеждаване в противното, няма да стане. С останалите е същото. Всичко е въпрос на лично усещане...
misho_tabakoff:
Усещам намесата на Императора ....
pach:
--- Цитат на: misho_tabakoff link=topic=2428.msg41631#msg41631 date=1274446991 ---Усещам намесата на Императора ....
--- Край на цитат ---
:dance: :scenic: :locomotive: :locomotive: :locomotive:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ritchie:
В случая нещата са пределно ясни. Най-лесно е да се сложи една елипса на земята, но явно човека си разбира от работата и е могъл да изпълни всяко желано развитие на релсовия път. Но защо се е спрял именно на тази сложна конфигурация ?! Ами много просто ! За всеки е ясно, че да се трупат машини и вагони по кашоните е най-глупавото нещо и води до душевни деформации и отклонения в хобито. Ето защо наличието на голям брой единици подвижен състав (както е в случая с този колега) води до съвсем естественото и закономерно желание, намиращо и своята реализация, в макет с много коловози и дълъг релсов път, на който те да бъдат изложени (същите са и причините при изработването на големите витрини).
С една дума - човека има много влакове и иска да си ги кара наволя и по много наведнъж. Друг е въпроса, че е изпаднал в някои крайности, но и това е част от колорита живота.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия