Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Основни похвати в макетирането | Basic steps in creating a layout

Какъв макет да НЕ правим...

<< < (5/9) > >>

pach:
По какво е рекорда? - може да не съм видял нещо ...
И какво точно е "професионално" направеното на този макет???
(дай все пак някакви - каквито и да е , технически аргументи - тук не е чата на форума)
Останалото на истина е "мохабети от селски вечеринки...".
 :scratch_ones_head:

И нека като се прави анализ на даден макет, да се придържаме все пак към добрия тон, темата (в заглавието) и да се аргументираме не с празни нападки , ами с теоретично и технически издържани мнения - за да не превръщаме всяка тема в "селска вечеринка"!
 :hi:
(и да не се налага админите да имат работа! ;))

--- Цитат на: ritchie ---

Човека  е  подходил  много  професионално  и  макета  му  е  уникално  атрактивен !

--- Край на цитат ---

Тук си прав -  като увеселително влакче от Дисниленд е спиралата - а вместо пътниците , викащите от ужас са около макета...
 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vlado:
Този спор ще доведе до намиране на истината толкова, колкото и спорът кое е първо - яйцето или кокошката или тортата или геврекът е по-хубав, демек никога! Всеки си има предпочитания, вкусове, нагласи, собствено виждане по въпроса и пр. Например, ако аз кажа "Харесва ми!", ако ще от десет дола вода да ми се носят за убеждаване в противното, няма да стане. С останалите е същото. Всичко е въпрос на лично усещане...

misho_tabakoff:
Усещам намесата на Императора ....

pach:

--- Цитат на: misho_tabakoff link=topic=2428.msg41631#msg41631 date=1274446991 ---Усещам намесата на Императора ....

--- Край на цитат ---
:dance: :scenic: :locomotive: :locomotive: :locomotive:
 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ritchie:
В  случая  нещата  са  пределно  ясни.  Най-лесно  е  да  се  сложи  една  елипса  на  земята,  но  явно  човека  си  разбира  от  работата  и  е  могъл  да  изпълни  всяко  желано  развитие  на  релсовия  път.  Но  защо  се  е  спрял  именно  на  тази  сложна  конфигурация ?!   Ами  много  просто !   За  всеки  е  ясно,  че  да  се  трупат  машини  и  вагони  по  кашоните  е  най-глупавото  нещо  и  води  до  душевни  деформации   и  отклонения  в  хобито.  Ето  защо  наличието  на  голям  брой   единици  подвижен  състав (както  е  в  случая  с  този  колега)  води  до  съвсем  естественото  и  закономерно  желание,  намиращо  и  своята  реализация,  в  макет  с  много  коловози  и  дълъг  релсов  път,  на  който  те  да  бъдат  изложени (същите  са  и  причините  при  изработването  на  големите  витрини).
С  една  дума -  човека  има  много  влакове  и  иска  да  си  ги  кара  наволя  и  по  много  наведнъж.  Друг  е  въпроса,  че  е  изпаднал  в  някои  крайности,  но  и  това  е  част  от  колорита  живота.   

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия