Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Основни похвати в макетирането | Basic steps in creating a layout

Какъв макет да НЕ правим...

<< < (9/9)

Ivo Nedkov:

--- Цитат на: bdz43r link=topic=2428.msg42394#msg42394 date=1275918909 ---типовите планове се правят от хора, нямащи понятие от железници.
--- Край на цитат ---

--- Цитат на: EMPEROR link=topic=2428.msg42395#msg42395 date=1275919266 ---тия глейспланове за са дечица, а не за хобисти
--- Край на цитат ---

Според вашите изказвания всеки макет правен по подобен план не струва!
В това число и моя също...  :(  :(  :(
Вече е късно да правя каквито и да било промени...  :unsure:
Защо се занимават да ги правят, след като повече пречат отколкото помагат?  :unsure:

toniemi:

Все още има хора ,които не разбират едно много важно нещо.ВСЕКИ ИМА ПРАВО ДА СИ ПРАВИ МАКЕТ,КАКЪВТО НА НЕГО СИ МУ ХАРЕСВА!!!!
Тогава въпросЪТ-дали отговаря на НЕЩО ,автоматично отпада от интереса на притежателя му.
Иначе за чешане на езици,теми много.

Ivo Nedkov:
toniemi, благодаря за мнението ти.  :hi:
Съобразявайки се с наличното пространство и възможности, моя макет си ми харесва.  :good:
Не, че някой е казал нещо против, но останах с впечатление, че такива схемни решения,
не се харесват на по-знаещите и разбиращи колеги от форума...

TANO:
Хайде стига най-после с този глупав макет. Няма ли да е по добре да и се тури катанеца на тая тема?

EMPEROR:

--- Цитат на: bategojko link=topic=2428.msg42401#msg42401 date=1275932307 ---
Според вашите изказвания всеки макет правен по подобен план не струва!
В това число и моя също...  :(  :(  :(
Вече е късно да правя каквито и да било промени...  :unsure:
Защо се занимават да ги правят, след като повече пречат отколкото помагат?  :unsure:

--- Край на цитат ---

Изобщо не си ме разбрал правилно. Няма добър и лош макет... има достатъчно и недостатъчно място. Всеки прави според възможностите. Аз лично също нямам място затова избора беше между нещо подобно или просто диорама с 2 отворени края... А в крайна сметка всеки прави и това, което му харесва. Аз не опреквам никой, даже напротив, това се опитах да кажа - лош макет няма, има просто различни виждания по въпроса!

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия