Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Ди Би Шенкер Рейл България

<< < (2/7) > >>

pach:
А що не се запиташ кой с колко акции е?...тоест чия е все пак фирмата ...
 ;D ;D ;D

Vlado:
Влязохме в дълбок офтопик, но както и да е - акционери във фирмата са тези дружества. Е, ако някое от тях притежава 50+1% от акциите е мажоритарен собственик, а другият миноритарен, но това не значи, че фирмата е на този, който е мажоритарен. Просто той може да взима самостоятелни решения, тъй като броят акции му позволява това, но не го превръща е едноличен собственик на капитала на дружеството.

pach:

--- Цитат на: Vlado link=topic=1998.msg41822#msg41822 date=1274867105 ---Влязохме в дълбок офтопик, но както и да е - акционери във фирмата са тези дружества. Е, ако някое от тях притежава 50+1% от акциите е мажоритарен собственик, а другият миноритарен, но това не значи, че фирмата е на този, който е мажоритарен. Просто той може да взима самостоятелни решения, тъй като броят акции му позволява това, но не го превръща е едноличен собственик на капитала на дружеството.

--- Край на цитат ---

Хайде аз да дам 99 лв , а ти -1 лв. и после ми обяснявай , че заедно ще определим кой локомотивен модел ще да си купим по-напред ( :lol: :lol: :lol:... и за съвместно ползване)!!!
Най-много като миноритарен собственик на този локомотив , да имаш една снимка от него (или пък касовата бележка от покупката)!
 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
 ;) :victory: :pleasantry: :pleasantry: :pleasantry:

Vlado:
Да се върнем към темата - мисля, че идва истинската конкуренция в жп транспорта, пък макар и засега само в товарния му дял. Пък, дай Боже, скоро и в пътническия! И наблюдавайте само как изведнъж, противно на досегашните ревове на БДЖ, ще се окаже, че има товари, има и пътници, пък то какво било, а какво станало...

Mixy:
Има ли някъде повече снимки на техните локомотиви у нас? Щото на снимката от статията, локомотива е леко отрязан.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия