Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
N-army-bg
eurostar:
Създавам тази тема с цел да се види колко човека реално работят в N (1:160). Има неща, които можем да си споделяме, които не касаят моделистите от другите мащаби. Ако съм пропуснал някого, моля да се впише "в картинката".
Цецо
Емил Чаушев
Георги (Schatsi)
Мариан и Свилен Борисови (NoHaB)
Жорж Любенов (ЕuroStar)
Има един макет на "наш приятел", но няма нито име, нито ник.
toniemi:
--- Цитат на: eurostar link=topic=249.msg1958#msg1958 date=1202985603 ---Създавам тази тема с цел да се види колко човека реално работят в N (1:160). Има неща, които можем да си споделяме, които не касаят моделистите от другите мащаби. Ако съм пропуснал някого, моля да се впише "в картинката".
Цецо
Емил Чаушев
Георги (Schatsi)
Мариан и Свилен Борисови (NoHaB)
Жорж Любенов (ЕuroStar)
Има един макет на "наш приятел", но няма нито име, нито ник.
--- Край на цитат ---
Този наш приятел,го познавам лично,но е скромен тип,регистриран е но не пише.Познавам един дърводелец в депото на ц.гара,продава и на битака влакчета,няма компютър и не пише тук,той събира в този мащаб.Има и един другар,който има амбицията да направи в този мащаб макет на площ около декар,повечето стари хобисти знаят за кой става дума,за което му стискам палци.На запад това е нормално,надявам се да го видим и у нас.
eurostar:
Ето една интересна находка - двуетажен вагон на Minitrix за 28$ - наполовина по-евтино от любимия ни Conrad:
http://www.rocousa.com/DETAIL.ASP?PRODUCT_ID=T13757
gts.best:
Аз също колекционирам в 1:160. Макета на "наш приятел" Ник-gts.best- Поздрави на всички , редовно Ви чета и може и да започна по често да се обаждам.Поздрави.
'
toniemi:
[/quote]Този наш приятел,го познавам лично,но е скромен тип,регистриран е но не пише..
[/quote]Браво,най-после :-*
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия