Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

N-army-bg

<< < (6/22) > >>

pach:
Хм, кх,кхъъъ (покашлюване ) ...  :unsure:
Аз да попитам :new_russian: - влаковете в N , само с над 160 км/час :download: ли  се движат???
Дай инфо и за ръчните дризини дееее....  :tomato::hi:
 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ПП. Микси е допълнил съвсем точно. :good:

eurostar:
Mixy e съвсем прав. Исках само да кажа, че така не се пишат инструкции с някакви застраховки. Пише се реалното, а всеки да си прави сметка какви компромиси да прави на макета си. Сега да се чудя какво да правя, защото половината от трасето ми е налепено на 33 мм. Никой не ми е виновен, че не съм го проверил навреме. Ама пуста наивност...

pach:
Нима те дразни "несъответствието" от 5 мм?!?!?!
Ако не беше го научил случайно , все още щеше да си се кефиш на макета!
Станалото - станало ...на следващият макет ще го спазиш съвсем точно!!! :spiteful:
 ;D ;D ;D

optron:
Нищо, карай - сега ще можеш да разминаваш дълги вагони по завоите, без да се удрят.  :good:

vlado1:
Те тези неща отдавна си ги пише на сайта:
http://www.railwaypassion.com/?cid=155&NewsId=56

Въпроса обаче е свързан и с геометрията на релсовия път на съответния производител (примерно две насрещни стрелки ще ти определят междуколовозното разстояние - за да го намалиш ще трябва да ги режеш и т.н.). Така че няма какво да се ядосваш - така или иначе това е един от неизбежните компромиси, който всеки трябва да приеме по един или друг начин.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия