Сдружение "ЖП Моделисти" > Сбирки / Клубни мероприятия

Списание "ЖП моделизъм"

<< < (9/9)

urko:
хора защо премълчавате че списанието е почтипълна глупост и пак шесе набута.

Vlado:
Първият брой не е никаква глупост и си стана много добре (и го казвам не защото има статия за мен в него)! По-скоро недоумявам защо навсякъде се пише/изтъква, че списанието все още излиза, но... и това вече ми минава покрай ушите...  :stop:

Best Ripper:
Не видях никъде да пише, че продължава да излиза... По-скоро някой нов вижда темата, вижда, че не е заключена и си пита профилактично какво става със списанието. Видях да пише обратното:


--- Цитат ---Естествено не, иначе щеше да има гора от публикации!

--- Край на цитат ---


urko, едва ли някой споделя мнението ти относно съдържанието му. По твоята логика едва ли има списание, което заслужава да се купува. Май изобщо не си го виждал или по-скоро предпочиташ списание с картинки и снимки, а не такова, което трябва да се чете и осмисля написаното...  :(

Vlado:

--- Цитат на: Best Ripper link=topic=2490.msg88387#msg88387 date=1365618835 ---Не видях никъде да пише, че продължава да излиза...
--- Край на цитат ---

Специално ще си направя труда да изнамеря статии в подкрепа на моята теза!

Best Ripper:

--- Цитат на: Vlado link=topic=2490.msg88390#msg88390 date=1365619618 ---Специално ще си направя труда да изнамеря статии в подкрепа на моята теза!

--- Край на цитат ---
Изобщо не мога да схвана какво целиш с това изказване. И не виждам смисъл да търсиш разни статии кой знае откога и кой знае откъде. Едва ли някой ги знае, едва ли се интересува от тях, още по-малко да ги чете. Пак казвам: хората питат за списанието просто защото четат тук във форума, а не попадат на въпросните статии някъде другаде...  :hi:

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия