Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Основни похвати в макетирането | Basic steps in creating a layout
Баласт и баластриране
Vlado:
Да кажа и аз нещо по въпроса с баластрата:
Бях сигурен, че съм виждал такава баластра някъде и след проверка в профила ми в snimka.bg намерих:
В района на гара Карнобат:
Посока Лозарево - на снимката долу в ляво:
Само за сведение - макар и кафява, но доста по-светла:
KRAKOMOBILA:
Кафява баластра има на много места.. но не и в депата където са разсипвани въглища или е текло масло.
pach:
Aдминистацията на Railwaypassion моли най-любезно pach .... обиди и заяждания извън форума.
Човека попита дали това е реален цвят на баластрата и къде има кафява баластра.
Смятам че отговора вече му е ясен. :hi:
Останолото ще го подмина - не ме интересува един елемент с недоизживяно детство
и който явно се дразни от това...
и който се има за всезнайковец, но като не му харесва - осрана била темата...
Та ти Красене, (сам самин) ревеш като бебе по целия форум от типа
--- Цитат ---...сърдете се на Пламен.Аз няма да ви дам разписанието...
--- Край на цитат ---
и съответно по целия форум сереш ,
щото нямаш нито срам, нито уважение - ама нямаш чак никаква спирка и си най-големия тарикат. Евала!!!
Дано разбереш, че не е така по-скоро, щото първите седем години са ти закъсняли явно...Ако и това закъснее...
Другия вариант - да изпълняваш поръчка на твой фаворизиран човек - явно не е така,
щото и фаворитати не би потърсил помощ от вчерашен хлапак.
По въпроса за тарикатите, глупаците и т.н. - Красене, какъвто ти езика - такъв ти е и ума.
Първо порасни, пък после раздавай правосъдие на връстниците си.
За останалите хора, колкото и да ти се иска, просто нямаш нито право, нито аргументи!!! :yes:[/s]
jopeto:
Кафява баластра има най-вече, където минават пътниеските влакове! Най-кафява е между релсите. Обяснение на феномена може да намерите ако погледнете, някой път през дупката на тоалетна в пътнически вагон. На хобисти, които търсят 99% реализъм, мога дам съвет да нанесът с пръст между релсите кафява боя. На такива, които търсят 100% реализъм да използват реална кафява субстанция по свой избор. Излиза без пари и е ще изглежда много истинско! :sarcastic:
gts.best:
... :yes:........с естествен аромат............
Така освен звук ще има и мирис..............
:drinks:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия