Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Основни похвати в макетирането | Basic steps in creating a layout

Баласт и баластриране

<< < (52/60) > >>

JesusBlack14:
Има и друг начин освен нанасяне върху баластрата. Може след като си направил сместа да  смесиш с баластрата за да ти стане каша и след това да нанасяш със малка шпакличка или пластина кашата. Когато изсъхне става също толкова добре и спестява оформянето на баластрата докато е суха  :good:

София 70:
има опаковки по 1 литър - излиза по-изгодно.

pach:

--- Цитат на: taert link=topic=3799.msg76980#msg76980 date=1334933749 ---Да, трябваше да уточня, че ползвам тези опаковки на Ц200 дето са на Оргахим - една тубичка "Леко" от 200 гр. с доста удобна "човка" отпред. Според мен се работи удобно с нея. Явно аз слагам много по-малко веро. Послушай Зазо той при всички положения има повече опит от мен.

--- Край на цитат ---

И на мен "инструмента" ми е такъв!!!
Обаче този въпрос вече поне пет пъти е разискван тук - търсачката не работи ли?

Нека ram6505 не се обижда - давам пример във връзка с едно друго обсъждане във форума, където отивам да правя предложение (...не за сватба)

Krasi:
Едно страхотно филмче как се слага баластра.

http://www.youtube.com/watch?v=4s1OiQJ1kws

Резултатът е перфектен. :good:

BateYavko:
Това страхотно филмче го гледам всяка седмица за да не изхвърля 270-те парчета GeoLine дето ми седят на склад!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия