Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Основни похвати в макетирането | Basic steps in creating a layout

Баласт и баластриране

<< < (20/60) > >>

pach:
Имай предвид, че масовата (в БГ) практика е за Н0 да ни изкупувате баластрата която е за ТТ.
Едрината от ТТ повече ви допада. :spiteful:
...и прецени (не че не го виждаш всеки ден пред машината) точно какъв цвят ... и за къде искаш да е съответната баластра?
Щото сега е сива ,но след 10 години ще е съвсем друга на цвят. В промишлените паркове е ...мръсничка.
Около старите депа е черно/кафява и т.н.

Силициевият пясък е трепач по въпроса с едрината, но къде го ...разпиляват.
Напред, давай все така... :hi:

widowmaker:
И аз само за ТТ си купувам, не само защото стои по реалистично, но и надявайки се,
че така ви (на ТТ четата) причинявам дискомфорт, Пламене  :sarcastic:

pach:

--- Цитат на: widowmaker link=topic=25.msg54090#msg54090 date=1297340912 ---И аз само за ТТ си купувам, не само защото стои по реалистично, но и надявайки се,
че така ви (на ТТ четата) причинявам дискомфорт, Пламене  :sarcastic:

--- Край на цитат ---

Офтоп:

Шо така `танасеее!?!! :scratch_ones_head:
Дискомфорта не се прехвърля изкупувайки камънакоооо!!!!
 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Дооооо`ооообре... щом ТТ-то ви е създало пр0блем!!! :haha: :haha: :haha:

ПП на офтопа:
Жороооо, вИде ли как се пише двойно положително по третване!?!!!

ТТ-то !!!!!!

(виж темата "Н0 или ТТ?")
 :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic: :hi: :pleasantry:

Vlado:
В каталога на Конрад в частта, отнасяща се за баластрата и за улеснение на купувачите има посочване на размер "от - до" на отделните песъчинки от баластрата за всички мащаби (или поне за НО, ТТ, N и Z).
Купувах от Конрад на три пъти баласт за НО и съм много доволен от него - добър размер, голямо количество. По-голямата част от положения баласт на макета ми е точно такъв.

pach:

--- Цитат на: Vlado link=topic=25.msg54093#msg54093 date=1297342484 ---В каталога на Конрад в частта, отнасяща се за баластрата и за улеснение на купувачите има посочване на размер "от - до" на отделните песъчинки от баластрата за всички мащаби (или поне за НО, ТТ, N и Z).
Купувах от Конрад на три пъти баласт за НО и съм много доволен от него - добър размер, голямо количество. По-голямата част от положения баласт на макета ми е точно такъв.

--- Край на цитат ---

--- Цитат на: pach link=topic=25.msg14635#msg14635 date=1228921122 ---По - скоро за по дребните камъчета в нашето хоби защото по стандарт размера на камъчетата за мащабите е както следва:
"I"  ----------- 1,0 до 2,0 мм
"О" ----------- 1,0 до 3,0 мм
"НО" --------- 0,5 до 1,0 мм
"N" и "ТТ" --- 0,2 до 0,6 мм

...
--- Край на цитат ---

--- Цитат на: liro4605 link=topic=25.msg54087#msg54087 date=1297336011 ---"НО" --------- 0,5 до 1,0 мм :haha:

--- Край на цитат ---

Владо, че ти от къде мислиш през 2008-а година съм го описал!!!?!!!! ;)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия