ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum

ЛИНК от форума - към сайта ?

<< < (4/8) > >>

Vlado:
Няма да е в тези цветове, разбира се! Просто дадох пример какво ще има над основния форум - част от главния сайт на railwaypassion.

eurostar:
Главният сайт е страхотен! Казвал съм го неведнъж. Всичко е толкова дозирано според всички правила на модерния графичен дизайн и като цветове, и като мащаби. Ако стане така ще е супер...

mill:

--- Цитат на: eurostar link=topic=250.msg2012#msg2012 date=1203245746 ---Аауаууу... помощ! Само не в тези цветове, че спирам да пиша... И ако може нищо да не мига и да присветква. Според мен сега е много хубав. Не си струва да се съсипе заради един линк.

--- Край на цитат ---
Подкрепям.Че кво му е на форума сега,много си е готин .ТамЪн свикнахме с него.
 ;) 

TheJackal:
Здравейте!
Сайтта е супер, изчистен е от всякаде от ненужни неща. НЕ ГО ПИПАЙТЕ!!! Ехстра е! Но, ако има идея да се сложат линкаве с реклами, от които е възможно да се издържа бъдещия клуб - съм за. С молба - само не правете КИЧ от сайтта.  ;)

Adrian:
Аз също призовавам сайта да не се пипа - готин е !
Бай Миле , Сайт и Форум са 2 различни неща ; както има линк от Сайта към Форума , така предлагам да има обратен линк

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия