Главен форум | Main forum > Останалият подвижен и неподвижен състав | Rest of the mobile and immobile composition
Относно сградите в хобито.
Vlado:
--- Цитат на: eurostar link=topic=2510.msg42601#msg42601 date=1276498393 ---
--- Цитат на: Vlado link=topic=2510.msg42599#msg42599 date=1276498282 ---Аз най-харесвам Artitec. Но освен картинки в различни сайтове, на които всички модели изглеждат адски добре, друго (на живо) не съм виждал. Доколкото знам обаче eurostar има на макета си такива сгради и може да каже някоя дума за тях.
--- Край на цитат ---
Влади, имам само кораби на Artitec. Те пристигнаха като отливки небоядисани. Като ги оцветя ще ги снимам.
--- Край на цитат ---
Уф, вярно! Извинявай! Вярно, че само за кораби говорихме...
венелин:
Купих си от Жоро новата водна кула на Auhagen- HO, останах много приятно изненадан от качеството на матрицата и материала, всички части си пасват идеално като експертна серия е. Няма нищо общо от старите им неща и след обработка стана страхотна, ще кача снимки след някои ден. :)
TANO:
Тъкмо и аз щях да напиша нещо подобно за Аухаген. Старата им водна кула ( тази, която ми е на макета) я сглобих с голям зор, щото двете кръгли части на основата определено бяха с различен диаметър. Обаче за гара Божановци, която им е сравнително ново производство нищо лошо не мога да кажа - сглобяването и беше едно удоволствие :yes:
vlado1:
Още един глас за Auhagen. А пък и за ТT-то общо взето са само те останали.
pach:
Новото производство на Auhagen e направило впечатление и на германците - разпродават "от кутия" или "ОVР" всичко което не са го сглобили ...пък и сглобено вече се върти яко в "пазара" и купуват само ново.
Иначе в ТТ и на Faller не е лошо , но е старо и трудно се намира.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия